Szeretnék hírlevelet

Rólunk

A családnév, amelyből egy nemzetközileg is elismert magyar brand vált. A Tajpejen és Tatabányán egyaránt ismert és elismert Loidl Kereskedelmi Kft. valószínűleg az első cég, amelyik eszébe jut az embernek, hogyha ajándék, enterieur, design vagy gourmet vonalon keres egyedi termékeket.

A Loidl több mint húsz éve döntött úgy, hogy megteremti a lehetőséget igényes magánszemélyek és cégek részére, hogy megvalósíthassák legmerészebb lakberendezési és dekorációs elképzeléseiket. Ehhez a küldetéshez azóta is töretlenül ragaszkodik, így minden bizonnyal már Ön is találkozott a termékeivel.

Az évek során a Loidl a virág- és ajándéküzletek országos kiszolgálásában megkerülhetetlen névvé vált, saját fejlesztésű és gyártású speciális virágkötészeti és műanyagipari kellékeik pedig nemcsak a hazai, de az európai piacokon is népszerűvé váltak.


MIÉRT ÉRDEMES A LOIDL-NÁL VÁSÁROLNI?
MERT
Szakképzett, kreatív csapatunk gyorsan orvosol bármilyen problémát.
Kedvező árakon kínálunk egyedi, minőségi termékeket.
Egyedülállóan nagy, és gyakran frissülő raktárkészlettel várjuk.

Sikerük titka? Valószínűleg a különböző életkorú és világszemléletű vezetőség vitáiból, és az ezeket lezáró konszenzusokból megszülető egységes döntéseikben rejlik. Ők úgy szokták mondani, hogy a Loidl-nál a generációs szakadék felett gondosan kiépített, többsávos híd húzódik.

Hol tart ma a Loidl? Innovációiknak, újításaiknak köszönhetően mára több szegmensben is piacvezetővé tudott válni a hazai piacon és az éppen csak indulófázisban lévő kis üzletek szakszerű kiszolgálását ugyanúgy ellátja, mint az akár évtizedes múlttal rendelkező nagyobbakét. A nagykereskedés aktívan részt vesz a szezonális trendek alakításában, kínálatában pedig hatalmas választékban találhatók többek között lakásdíszek és otthondekorációk, designbútorok, virágkötészeti kellékek, kirakatdekorációk és a Greenleaf luxus spa termékcsalád illatosítói és gyertyái. A vevői elégedettségről az összeszokott és bármikor mozgósítható szakmai csapat, valamint a folyamatosan frissülő raktárkészlet gondoskodik, ahonnan a vásárlók azonnal megszerezhetik a választott különleges termékeket.